Haningemoderaterna söker politisk sekreterare

Gillar du både strategiskt arbete och brandkårsutryckningar? Vill du bli en dold makthavare med goda karriärmöjligheter? Då har vi något att erbjuda!

Haningemoderaterna är ett sammansvetsat lag som orädda kämpar mot ett gemensamt mål. Vi är glada, öppna och har mycket högt i tak. Som politisk sekreterare blir du en av våra viktigaste resurser.

Vi behöver en lagspelare med mycket god förmåga att uttrycka sig i skrift. Du är van vid att ta både ansvar och egna initiativ med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Självklart delar du våra värderingar och har kännedom om hur det politiska arbetet fungerar. Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet är meriterande. Inom förtroendebranschen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Opinionsbildning med press- och mediakontakter
  • Uppdatering och skötsel av sociala medier och hemsida
  • Omvärldsbevakning lokalt och nationellt
  • Ta fram underlag inför möten, debatter och politiska förslag
  • Ta anteckningar vid möten
  • Utgöra diverse stöd till våra gruppledare i nämnder

Är du intresserad?

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev, utkast till en debattartikel i valfritt ämne och länkar till dina sociala medier. (Om du har tidigare erfarenheter som politisk sekreterare, bifoga gärna något som du själv producerat). Tjänsten kommer att tillsättas den 1 januari 2019. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi vill ha din ansökan senast den 25 november

Skicka ansökan till vår gruppledare Martina Mossberg, martina.mossberg@haninge.se